top of page

Werkwijze

Tijdens de eerste ademsessie nemen we eerst de intake door, welk thema speelt nu in je leven, waar wil je aandacht aan geven? Heb je een intentie voor de sessie, of wil je het misschien gewoon ervaren. 

Tijdens het ademen observeer en analyseer ik jouw ademhaling waarmee we ook direct aan de  slag gaan.

Slechts één Verbonden Adem sessie kan al leiden tot een levensveranderende ervaring.

Kies je voor opeenvolgende sessies, dan zul je meer en meer gaan ervaren wat jouw veranderende ademhaling jou kan brengen waardoor je al snel (soms al na enkele sessies) gaat ervaren wat ware ruimte en vrijheid werkelijk betekent voor jou.

Meestal zijn een beperkt aantal sessie nodig met tussen elke sessie minimaal 3 -4 weken.

Dit laat ruimte om de sessie, en alles wat er aangeraakt is, een plek te geven.

Ik nodig je graag uit kennis te komen maken met ademwerk waarbij ook je bewustzijn en jouw specifieke thematiek een grote rol speelt.

Een uitgelezen kans om je leven definitief een andere wending te geven en te ondervinden wat jouw eigen unieke ademhaling jou kan opleveren.

Belangrijk om te weten :

- drink veel water na een behandeling. Er komen veel afvalstoffen vrij en via water kunnen deze je lichaam verlaten.

- Het proces dat op gang komt werkt nog lange tijd door.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op.

info@beterdoorhelen.nl of 06-33700270

IMG_20190914_133340_edited_edited.jpg

Hoe verloopt een ademsessie?

We beginnen met doornemen van de intake en bepalen we ook jouw intentie, waar wil je aan werken? Deze vormt de richtlijn voor de sessie.

Hetzelfde geldt ook voor een sessie met 2 personen, wat is het persoonlijke of gezamenlijke thema, wat is je doel en wat is je intentie voor deze ademsessie.

 

De ademtechniek wordt uitgelegd, waarbij er alle ruimte is voor vragen.

Hierna starten we met het ademen. De eerste 30-45 minuten is het actieve gedeelte, waarbij je zoveel mogelijk aanwezig blijft en bewust voelt wat er gebeurt. Doordat de drie-eenheid Adem, Aandacht en Intentie samenkomen, kan transformatie plaatsvinden. De geblokkeerde energie, die opgeslagen ligt op celniveau, kan vrijkomen en worden losgelaten.

Daarna volgt de ontspannings fase, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. In deze fase ondervinden deelnemers vaak gevoelens van vrijheid, vreugde, opluchting en verwondering.


Ter afsluiting is er ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren. In totaal duurt een individuele ademsessie of duosessie met een vriend of partner anderhalf tot twee uur.

Ademcirkel

In een ademcirkel wordt er geademd door meerdere ademers. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de Verbonden Ademhaling.

Wil je met je eigen vrienden(groep), familie of bv collega's een ademreis maken? De adem brengt je in direct contact met jezelf en elkaar. Een ademsessie is een krachtige manier om contact te openen en verdiepen.

Hoe ziet de ademcirkel eruit? :

We beginnen met een korte voorstelronde en uitleg over het ademen.

De actieve ademfase

De rust/integratiefase

Een korte deelronde hoe je deze ademreis ervaren hebt

De ademcirkel duurt tussen de 2-2,5 uur

 

Ademcirkel alleen op aanvraag vanaf 4 personen tot maximaal 10 personen.

bottom of page