Investering

Prive ademsessie

€95,-

Tijdens deze sessie wordt je 1 op 1 begeleidt. Duur 1,5-2 uur

Bestaande uit de intake doornemen, de ademsessie, nabespreken.

Duo ademsessie

€150,-

Wanneer je samen met een vriend, een vriendin of een partner wil komen ademen. Duur 1,5 - 2 uur

Ademcirkel

Prijs op aanvraag

Wil je met je eigen vrienden(groep), familie of bv collega’s een ademreis maken? De adem brengt je in direct contact met jezelf en elkaar. Een ademsessie is een krachtige manier om contact te openen en verdiepen.
Mogelijk vanaf 4 personen. Duur 2 -2,5 uur.

Touch of Matrix

€95,-

Wil je op een luchtige en gemakkelijke manier oude programma's verwijderen of opschonen? Dan is Touch of Matrix voor jou de manier om dit te doen.
Een sessie omvat de intake doornemen + de behandeling met een korte nabespreking. Duur 1,5u

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Voor vragen of een afspraak inplannen, neem contact op, ik sta je graag te woord. 

Een afspraak afzeggen of verzetten? Dan verzoek ik dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Afspraken die binnen 24 uur voor de geplande tijd worden afgezegd worden volledig in rekening gebracht. (voor maandag geldt, uiterlijk op vrijdag afmelden).

Werkwijze

Wat je hebt meegemaakt in je leven, kun je niet meer veranderen, maar wél de manier waarop je ermee omgaat! Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of andere zaken waar je tegen aan loopt?

Een enkele sessie is al zeer effectief. Voor een nog optimaler resultaat adviseer ik je om te starten met                 3 sessies, zodat je zelf in alle openheid kunt ervaren wat er voor jou verandert.

Dat is immers voor iedereen heel persoonlijk.

Vaak komen er in enkele sessies al allerlei mooie veranderingen op gang.

Na een gratis telefonische kennismaking ontvang je via mail een intake formulier, deze ontvang ik graag 2 dagen voor de afspraak ingevuld terug. Bij onze 1e afspraak nemen we het formulier samen door en bespreken we het doel of de intentie, waarna we starten met de sessie. Bij een 2e en 3e afspraak nemen we nog kort het doel of de intentie van die sessie door waarna we direct starten met datgene wat jij wil veranderen.

Betaling
Aansluitend aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen, contant of via internet bankieren.