top of page

Disclaimer Beter door Helen

Door deel te nemen aan een sessie bij Beter door Helen van Marieke Noordam, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

De aangeboden sessies en behandelingen zijn niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Een sessie kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Luister altijd naar jouw eigen lichaam en vraag zo nodig steun aan de begeleider. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle schade die door deelname kan ontstaan.

Een Reiki behandeling of een ademsessie is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Een Reiki behandeling of een ademsessie wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose. Door deel te nemen aan een sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen een Reiki behandeling, een ademsessie of Marieke Noordam, of een van haar facilitators hebt.

Jouw e-mail zal alleen worden gebruikt voor communicatiedoeleinden van “Beter door Helen”

bottom of page