top of page

Touch of Matrix

De Touch of Matrix is een methode, gebaseerd op de kwantumfysica, die zich continue verbindt met het NU-bewustzijn . Het biedt je een heel nieuw perspectief op gezondheid en welzijn. 

 

De laatste jaren is er erg veel veranderd op het gebied van bewustzijn. Alles gaat veel sneller, krachtiger en dieper dan voorheen. Deze verandering zorgt er onder andere voor dat er op alle niveaus tegelijk gewerkt kan worden aan een thema of klacht. Zo’n thema of klacht, wij noemen het binnen de methodiek een programma, bestaat uit in ieder geval vier niveaus, te weten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. We weten allemaal dat een emotionele klacht na verloop van tijd voor fysieke of mentale problemen kan zorgen. Andersom is dat ook zo. De  kracht van Touch of Matrix is dat je een programma op alle niveaus tegelijk kunt benaderen. Hetgeen efficiënt en effectief is voor een optimaal en blijvend resultaat. 

Hoe zou het voor jou zijn om te ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt?

Met Touch of Matrix heb je op het gebied van gezondheid, welzijn en welvaart alles binnen handbereik. Door verbinding te leggen tussen het grote veld van informatie en de lichaamswijsheid ontstaat een opzichzelfstaande, maar tevens als complementair inzetbare, methode die zeer doeltreffend is. Een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging, heling en transformatie.

 

Eén van de principes van Touch of Matrix is positief praten want het gesproken woord wordt steeds krachtiger. Een bekende uitspraak van Boeddha is: 'heb mooie gedachtes want jij wordt wat je denkt.' Maar dat geldt niet alleen voor denken dat geldt ook voor praten. Daarnaast heeft de Rus Garjajev wetenschappelijk onderlegd dat praten je DNA verandert.  Daarom: praat positief en ga bezig met dat wat jij wilt. Jij bent de creator van jouw leven!

Hoe zou het zijn om te accepteren dat jouw lijf zelf bepaalt wat het kan?

Met een Touch of Matrix behandeling kun je dat ervaren. We zetten hoog in voor genezing, verwerking en ook voor ontspanning en rust. Het brengt je lichaam op verschillende vlakken in beweging. Die beweging is als het ware de deur naar de optimale situatie. De intentie en de daarbij behorende vraagstelling is de sleutel die op die deur past. Uiteindelijk is het jouw lijf die aangeeft aan welke benadering het behoefte heeft om zo de verandering in te kunnen zetten. Voeg daar overtuiging, vertrouwen, onafhankelijkheid en acceptatie aan toe en je hebt aan alle voorwaarden voldaan voor een prachtig resultaat. Kom in beweging!

Hoe zou het zijn om je eigen harde schijf op te schonen?

Om Touch of Matrix uit te leggen gebruiken we graag de computer als metafoor voor het menselijk lichaam.

Op elke computer zit een harde schijf die allerlei data en programma’s bevat. Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen waardoor de computer op een gegeven moment minder functioneert of uitvalt. De hoogste tijd voor opschonen en updaten. Wat beweging hiermee te maken heeft kunnen we het beste uitleggen aan de hand van de vergelijking met een mobiele telefoon. Pas wanneer een app in beweging komt, dat bereik je door het pictogram ingedrukt te houden, dan kun je het verwijderen of verplaatsen. Kom voor een update!

Hoe zou het zijn om echt te veranderen?

Touch of Matrix gaat ervan uit dat jij de enige bent die dat in gang kan zetten net zoals alleen jij jezelf kunt genezen. Dat kan niemand anders voor jou doen. Door de verantwoordelijkheid te nemen over jouw harde schijf en alle programma’s die daarop staan, kun jij je eigen leven positief vorm geven.

Touch of Matrix wordt vaak pas écht begrijpelijk als je het ziet óf zelf ervaart. Ga het eens ervaren in de praktijk.

Heb je verdere vragen of onduidelijkheden?

Neem dan contact op via info@beterdoorhelen.nl

of via een WhatsApp 06-33700270

Werkwijze

Bij het maken van een afspraak stuur ik via mail een intake formulier op die je mag invullen en uiterlijk 2 dagen voor de behandeling terug sturen.

De behandeling zelf bestaat uit de intake doornemen, de klacht/het thema wordt besproken, wat is je doel ofwel de bestelling Waar wil je naar toe, wat wil je uit de behandeling halen.

Daarna starten we met de sessie waarbij het eerste deel staande plaatsvindt en je daarna op een zachte tafel mag gaan liggen en het helemaal mag laten gebeuren wat er gebeuren mag.

Als de sessie afgerond is mag je rustig de tijd nemen om weer terug te komen waarna we nog kort nabespreken.

Belangrijk om te weten :

- drink veel water na een behandeling. Er komen veel afvalstoffen vrij en via water kunnen deze je lichaam verlaten.

- Het proces dat op gang komt werkt nog lange tijd door. Meestal zijn een beperkt aantal sessies nodig. Aan te raden zijn 3 sessies, met elk een week er tussen, voor het beste/meest optimale resultaat.

- Touch of Matrix is een methode die nog steeds in ontwikkeling is.

bottom of page